Kinder / jeugdgroep ’t GAT

Omdat er zoveel getalenteerde en enthousiaste kinderen waren die aan onze uitvoeringen wilden meedoen lijkt het ons goed om deze jonge doelgroep (nog) meer met toneel te laten doen.
Dat gebeurt in de vorm van een aantal ‘workshops’ die gegeven zullen worden door onze (professionele) regisseur Rick Hooijberg.

In 10 bijeenkomsten / repetities leren de kinderen meer over acteren en wat er allemaal komt kijken bij ‘toneelspelen’. Het wordt dus géén ‘strenge cursus’ maar een leuk avontuur waarin toneelspelen, gezelligheid en plezier centraal staan!

Jeugdig talent in onze uitvoeringen van ‘Ja zuster Klivia’ in 2018

De ‘jeugdafdeling van toneelgroep ’t GAT’ voor kinderen van (±) 9 – 16 jaar.

Natuurlijk is er aan het einde van die workshops een moment waarop alles dat er geleerd is aan publiek getoond wordt.
Dat gebeurt in een presentatie waar (groot)ouders en broers & zussen naar mogen komen kijken. Die presentatie staat gepland op maandag 17 juni.

Daarna is het natuurlijk nog niet afgelopen:
Na de grote vakantie gaan we verder en kunnen sommige kinderen meedoen aan de uitvoeringen van ‘Don Juan’ door ‘het grote GAT’.

Afhankelijk van de uiteindelijk invulling van dat stuk is er ruimte voor een groep(je) kids in onze uitvoeringen op 16, 17 en 21 november in de Eendracht.

Om deze leuke kennismaking met toneel (en alles dat daarbij komt kijken) voor iedereen mogelijk te maken kosten de eerste 10 workshops maar € 7,50 per kind per maand.
We rekenen hierbij alleen de maanden dat we ook echt ‘aan het werk’ zijn. Dat is in: maart-april-mei-juni (totaal € 30,- per deelnemer).
Na de zomervakantie gaat het om de maanden september, oktober, november (totaal € 22,50 per deelnemer).

We hopen dat er niet alleen kinderen enthousiast worden van dit initiatief maar dat er ook ouders zijn die ‘hand en spandiensten’ willen uitvoeren…

Wil je meer weten?
Stuur dan even een mailtje naar info@gattoneel.nl?
Zet in de mail in elk geval de naam van de jeugdige acteur, telefoonnummer (of dat van vader/moeder) en de leeftijd.
Wij nemen na ontvangst van de mail contact op!

Top