Het Gemerts Amateur Toneel speelt

‘Sweeney Todd, the Shock en Roll-show’

Londen, begin 1900: In Fleet Street is de ‘barbershop’ van Sweeney Todd gevestigd. Met vaardige hand zeept hij klanten in voor een scheerbeurt. Of helpt hij zijn klanten juist ‘om zeep’? Het valt in elk geval op dat de zaak van mevrouw Lovett de laatste tijd opvallend goed draait. Hebben de praktijken van Sweeney soms iets met haar bijzondere pastei-vullingen te maken?

De ‘Sweeney Todd Shock and Roll-show” is een hilarisch, muzikaal verhaal vol spanning en moord maar toch griezelig geschikt voor het hele gezin. Na het zien en beleven van ‘Sweeney Todd’ zal een pasteitje nooit meer hetzelfde smaken…

Bezoek Fleetstreet met alle wonderlijke figuren die die hier ‘aanleggen’: Ontmoet de grootste magiër ter wereld ‘The Amazing Alonzo’, met zijn sullige assistent Foozle,  Billy en Tommy, de zeelieden die voor anker liggen in de Londense haven.  Laat je hart veroveren door Tobias die in de leer gaat bij ‘meneer-baas-Todd’.

Zal het ooit nog goed komen met de duivelse geheimen die Todd en Lovett erop nahouden?
Misschien biedt de koninklijke inmenging van Queen Victoria de helpende hand…
Anders kun je altijd nog terecht in het Bierhuis van Beaujulais-Belle!

Een absurde familievoorstelling met een ‘steampunk-randje’ waar je nog zeker lang over na zal praten!

Na het succesvolle ‘Van wor ik bén’ keert ’t GAT met een nieuw en vlijmscherp spektakelstuk terug in De Eendracht, met een angstaanjagend groot decor en een gruwelijk grote spelersgroep!
Uitvoeringen op:
Vrijdag 3 november: 20.15 uur
Zondag 5 november: 14.30 en 20.15 uur
Donderdag 9 november: 20.15 uur

Kaartverkoop start binnenkort via https://eendracht-gemert.nl/theater/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.