Evenementgegevens

  • Datum:

Op zondag 26 april trekt de Historische Optocht weer door Gemert. Een evenement waar duizenden toeschouwers van binnen en (ver!) buiten Gemert op af komen. Deze optocht wordt georganiseerd door het Boerenbondsmuseum, inderdaad: Onze speellocatie voor ‘Van wor ik bén’.

Om iets terug te doen als dank voor de gastvrijheid van het Boerenbondsmuseum en om onze voorstellingen flink te promoten doen wij mee aan deze optocht. Op welke manier moeten we nog even verzinnen maar we hebben in elk geval VEEL mensen nodig! Het plan is om een aantal acteurs op een ‘platte kar’ mee te laten rijden waarop zij een scène spelen. Naast de kar lopen andere acteurs en actrices die flyers voor onze uitvoeringen uitdelen. Als gezegd:  De exacte invulling moeten we nog maken, daarvoor zal een aparte ‘repetitie’ komen voor de mensen die ‘op de kar willen spelen’. Die datum maken we bekend als we weten wie er allemaal mee willen doen. Dan kunnen we ook de kostuums gaan uitzoeken, waarschijnlijk kunnen we die (ook al!) lenen van het Boerenbondsmuseum.Schrijf je snel in voor deelname aan deze Optocht en garandeer jezelf van een gezellige middag en ‘VWIB’ van een flinke dosis publiciteit?

Stuur een mailtje naar info@gattoneel.nl zodat we weten dat we op jou (en eventuele gezinsleden / vrienden / kennissen / etc)  mogen rekenen? Kinderen zijn ook van harte welkom!

Het opstellen voor de optocht is op zondag 26 april om 13.30 uur in de Kasteellaan, de stoet vertrekt om 14.00 uur naar het Boerenbondsmuseum. Zo leer je ook meteen de weg die kant op kennen…

We rekenen op jullie!